Αγγελική Καραντώνη 697 260 6520 - Μαρία Καραντώνη 694 465 4816 angelakarantoni@yahoo.com

Η ομάδα μας

ALMA ANIMA σε ελεύθερη μετάφραση από τα λατινικά σημαίνει “η τροφή της ψυχής”.
Από το 2010 βρισκόμαστε στον χώρο μας στη Γ. Γεννηματά 76 στη Γλυφάδα, όπου παρέχουμε υπηρεσίες λόγου και ψυχικής υγείας σε παιδιά & ενήλικες. Υποστηρίζουμε το άτομο στο λόγο και την επικοινωνία, και συμβάλλουμε στην προσωπική ανάπτυξη και ψυχική εξέλιξή του.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο, καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διάγνωσης & θεραπείας:

  • Με λογοθεραπεία, στα πεδία της άρθρωσης, του λόγου, της φωνής, της επικοινωνίας και της κοινωνικοποίησης
  • Στην ψυχική υγεία, τη διάγνωση και την υποστήριξη με ατομική ψυχοθεραπεία, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική, οικογενειακή θεραπεία.

Μαρία Καραντώνη

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Καραντώνη είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. Ασχολείται με παιδιά και με ενήλικες. Έχει ειδικευτεί σε δυο πεδία, στη σχολική ψυχολογία και στην ψυχοθεραπεία.

Μάθετε περισσότερα

Αγγελική Καραντώνη

Λογοθεραπεύτρια

Με λένε Αγγελική Καραντώνη, είμαι Λογοθεραπεύτρια και λατρεύω τα παιδιά, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το παιχνίδι! Σπούδασα Λογοθεραπεία στην Πάτρα  για τέσσερα χρόνια (Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών).

Μάθετε περισσότερα

Βέρα Ευθυμιάδου

Λογοθεραπεύτρια

H Βέρα Ευθυμιάδου  είναι πτυχιούχος  Λογοθεραπεύτρια και κάτοικος Αθηνών. Παρακολούθησε το πρόγραμμα σπουδών Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Πάτρας συνεχίζοντας και ολοκληρώνοντας  με τα επιπρόσθετα μαθήματα του ίδιου τμήματος στη σχολή Επιστημών Αποκατάστασης Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Μάθετε περισσότερα

Στυλιανή Κουντζάκη

Ψυχολόγος

Η Στελίνα Κουντζάκη είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης (2010-2015).Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο πεδίο της κλινικής ψυχολογίας παιδιού και εφήβου, στο Πανεπιστήμιο του Λέιντεν της Ολλανδίας (2017-2018), όπου εξειδικεύτηκε στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία.

Μάθετε περισσότερα

Αγγελίνα Λουπέτη

Φιλόλογος –Γλωσσολόγος

Ονομάζομαι Λουπέτη Αγγελίνα και είμαι πτυχιούχος Φιλόλογος –Γλωσσολόγος του ΕΚΠΑ Αθηνών. Έχω ολοκληρώσει το ετήσιο πρόγραμμα εξειδίκευσης του ΕΚΠΑ στην Ειδική Αγωγή και κατέχω πιστοποίηση γνώσης του συστήματος Braille.

Μάθετε περισσότερα