Η ομάδα μας

Alma Anima σε ελεύθερη μετάφραση από τα λατινικά σημαίνει “η τροφή της ψυχής”.
Από το 2010 παρέχουμε υπηρεσίες λόγου και ψυχικής υγείας σε παιδιά & ενήλικες. Υποστηρίζουμε το άτομο στο λόγο και την επικοινωνία, και συμβάλλουμε στην προσωπική ανάπτυξη και την ψυχική του εξέλιξη.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο, καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διάγνωσης & θεραπείας:

  • Με λογοθεραπεία, στα πεδία της άρθρωσης, του λόγου, της φωνής, της επικοινωνίας και της κοινωνικοποίησης
  • Στην ψυχική υγεία, τη διάγνωση και την υποστήριξη με ατομική ψυχοθεραπεία, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική, οικογενειακή θεραπεία.

Μαρία Καραντώνη

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Καραντώνη είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. Ασχολείται με παιδιά και με ενήλικες. Έχει ειδικευτεί σε δυο πεδία, στη σχολική ψυχολογία και στην ψυχοθεραπεία.

Αγγελική Καραντώνη

Λογοθεραπεύτρια

Με λένε Αγγελική Καραντώνη, είμαι Λογοθεραπεύτρια και λατρεύω τα παιδιά, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το παιχνίδι. Σπούδασα Λογοθεραπεία στο ΑΤΕΙ Πάτρας.

Βέρα Ευθυμιάδου

Λογοθεραπεύτρια

H Βέρα Ευθυμιάδου είναι πτυχιούχος Λογοθεραπεύτρια και κάτοικος Αθηνών. Παρακολούθησε το πρόγραμμα σπουδών Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Πάτρας συνεχίζοντας και ολοκληρώνοντας με τα επιπρόσθετα μαθήματα του ίδιου τμήματος στη σχολή Επιστημών Αποκατάστασης Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στυλιανή Κουντζάκη

Ψυχολόγος

Η Στελίνα Κουντζάκη είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης (2010-2015).Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο πεδίο της κλινικής ψυχολογίας παιδιού και εφήβου, στο Πανεπιστήμιο του Λέιντεν της Ολλανδίας (2017-2018), όπου εξειδικεύτηκε στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία.

Αγγελίνα Λουπέτη

Φιλόλογος – Γλωσσολόγος

Ονομάζομαι Λουπέτη Αγγελίνα και είμαι πτυχιούχος Φιλόλογος – Γλωσσολόγος του ΕΚΠΑ Αθηνών. Έχω ολοκληρώσει το ετήσιο πρόγραμμα εξειδίκευσης του ΕΚΠΑ στην Ειδική Αγωγή και κατέχω πιστοποίηση γνώσης του συστήματος Braille.