Αγγελική Καραντώνη 697 260 6520 - Μαρία Καραντώνη 694 465 4816 angelakarantoni@yahoo.com

Αγγελίνα Λουπέτη

Φιλόλογος –Γλωσσολόγος

Ονομάζομαι Λουπέτη Αγγελίνα και είμαι πτυχιούχος Φιλόλογος –Γλωσσολόγος του ΕΚΠΑ Αθηνών. Έχω ολοκληρώσει το ετήσιο πρόγραμμα εξειδίκευσης του ΕΚΠΑ στην Ειδική Αγωγή και κατέχω πιστοποίηση γνώσης του συστήματος Braille. Η αγάπη μου για την γλώσσα, την επικοινωνία και την ανταλλαγή πολιτισμικών στοιχείων με οδήγησε στην διδασκαλία ελληνικών σε ξένους από το 2018. Έχω εργαστεί στην Ελληνική κοινότητα Ρώμης και Λατίου, σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών, στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και εθελοντικά στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών.

Αγαπώ να κάνω μάθημα με μικρούς μαθητές που με γεμίζουν με την φαντασία, την ζωντάνια και την δημιουργικότητά τους όσο και σε ενήλικες για την συνειδητή προσπάθειά τους και την επιθυμία τους να ανακαλύψουν άλλο ένα μέρος του εαυτού τους. Ο τρόπος διδασκαλίας μου στηρίζεται κυρίως στην διάδραση. Στο μάθημα θα γνωρίσεις χορούς, τραγούδια ..ακόμα και ελληνικές συνταγές!

Μαθαίνοντας μια νέα γλώσσα αποκτάς έναν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο να εκφράσεις μια δεύτερη ταυτότητα κι αυτό είναι προνόμιο. Γιατί; Διότι σου επιτρέπει να δεις διαφορετικές πτυχές ζωής, ανθρώπων, κουλτούρας.

~ Speak a new language so that the world will be a new world