Αγγελική Καραντώνη 697 260 6520 - Μαρία Καραντώνη 694 465 4816 angelakarantoni@yahoo.com

Στυλιανή Κουντζάκη

Ψυχολόγος
Η Στελίνα Κουντζάκη είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης (2010-2015).Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο πεδίο της κλινικής ψυχολογίας παιδιού και εφήβου, στο Πανεπιστήμιο του Λέιντεν της Ολλανδίας (2017-2018), όπου εξειδικεύτηκε στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία, στη Συμπεριφορική Θεραπεία, στη Βραχεία Θεραπεία Εστιασμένη στις Λύσεις και στην Ανάπτυξη Καίριων Δεξιοτήτων. Παράλληλα, ειδικεύτηκε στην αξιολόγηση, διάγνωση και χορήγηση προβολικών τεστ και έγκυρων ψυχομετρικών εργαλείων και στην ανάλυση συμπεριφοράς (RBT),εποπτευόμενη από τον παγκόσμιου οργανισμού ανάλυσης συμπεριφοράς (BCBA) (2017-2018). Τα τελευταία τρία χρόνια (2019- έως σήμερα) εξειδικεύεται στο τετραετές μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα «Συστημική θεραπεία οικογένειας και ζεύγους» του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ) .

Έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες για δύο χρόνια στη Παιδοψυχιατρική κλινική του Τζάνειου Γενικού Νοσοκομείου, όπου διαγνωστικά απέκτησε μεγάλη εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα ψυχικών διαταραχών της παιδικής και εφηβικής ηλικίας, καθώς επίσης εκπαιδεύτηκε στη μαθησιακή αξιολόγηση. Το ερευνητικό της ενδιαφέρον αφορά τον κλάδο της ψυχολογίας υγείας και της κλινικής ψυχοπαθολογίας παιδιών κι εφήβων, όπου διαθέτει δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Ψυχολόγος σε δημόσια και ιδιωτικά πλαίσια πραγματοποιώντας πλήρη μαθησιακή, γνωστική και ψυχολογική αξιολόγηση και ως ψυχοθεραπεύτρια παρέχοντας ψυχοθεραπευτικά και ψυχοπαιδαγωγικά προγράμματα σε παιδιά κι εφήβους με ψυχοσυναισθηματικές και συμπεριφορικές δυσκολίες.